2020-07-28 08:01:30• hírek • Blikk.hu

Megkezdték Pécsi Ildikó kórházi kezelését

Állta a szavát Pécsi Ildikó (80): hétfőn megkezdték kórházi kezelését, ahol a Kossuth- és Jászai-díjas művésznő cukrát és vérnyomását állítják be, valamint vitaminkúrát is kap.

A Blikk pénteki számában árulta el a párját, Szűcs Lajos (†76) olimpiai bajnok labdarúgót gyászoló színésznő, hogy már a múlt héten esedékes lett volna kórházi kezelése, de pár napot halasztott, amíg férje temetése körül minden teendőt el nem intézett családjával.


– A művésznő hétfő délelőtt megkezdte kórházi kezelését. Gyógyszereit beállítják, vitaminkúrát is kap. Nyugalomra van szüksége, így kizárólag a megjelölt személyek, családtagok látogathatják – erősítette meg az érdeklődésünkre Pécsi Ildikó segítője, L. Péterfi Csaba.


A színésznő igyekszik tartani magát, de 51 évnyi legendás szeretetben eltöltött házasság után a gyász fájdalmas, családja támogatásán kívül orvosi segítségre is szüksége van.


– Ez a legjobb megoldás, mert nagyon nehezen járok, egyik vizsgálatról a másikra menni sokkal megterhelőbb lenne, mint a kórházban. Meg kell erősödnöm, hogy Papa temetését kibírjam és tisztességgel elbúcsúzhassak tőle – mondta a Blikknek múlt héten a művésznő, aki a kórházba már a mobiltelefonját sem vitte magával, mert teljes nyugalmat szeretne a kórházi kezelés alatt.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: